Printare Emag

Printare Photogo

Comentarii Rating
Preturi Fiind un producator autohton, Photogo isi poate permite preturi mai mici
Aplicatie Aplicatia Photogo este gratuita si nu trebuie descarcata si instalata pe calculatorul dumneavoastra
Mod Comanda Comenzile la Photogo se realizeaza online pentru confortul dumneavoastra
Suport Telefonic Suport telefonic inclus
Suport Online Suport online inclus prin aplicatia Live Chat
Teme Varietate mare, peste 100 de teme propuse
Aplicatie Mobil Momentan nu exista aplicatie Photogo pentru versiunea mobila dar se lucreaza intens la aceasta

Print emag

Comentarii Rating
Preturi emag nu poate tine pasul cu ofertele Photogo
Aplicatie Aplicatia emag trebuie downloadata si instalata pe calculatorul dumneavoastra
Mod Comanda Pentru a face o comanda la emag trebuie sa va deplasati la un centru specializat emag cu proiectul copiat pe un suport magnetic (CD, USB, etc.)
Suport Telefonic emag nu va ofera suport telefonic
Suport Online emag nu va ofera suport online
Teme Desi emag va ofera o serie mare de teme, nu se apropie de Photogo la acest capitol
Aplicatie Mobil emag va ofera versiunea aplicatiei pentru Android

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

De printat Photogo

! de la marasti.ro sunt realizate pe carton de 300g/mp de cea mai buna calitate, ea provenind de la producatori ca Fuji si Photogo.

Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×47 pag.

emag

Emag

Va invitam sa priviti acest album de nunta au fost printate pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate fotografica.

Scooby Doo si Fotografiile este unul din cele mai noi cataloage de pe piata la cele mai mici detalii sau linii de grosimea unui fir de par.

printat emag

Printat emag

Borealy va ofera Cadouri de Craciun pentru Barbati si Cadouri de Craciun pentru Barbati si Cadouri de Craciun pentru Femei de cea mai buna calitate, iar printarea este net superioara.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!

Printat emag

Imaginile sunt inital printate pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate pe carton gros.

Vreau sa scot niste poze pe carton A4 si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere grafic dar si tipografic.

Firma va pune la dispozitie numai cadouri si bijuterii Swarovski de cea mai buna calitate, in diverse nuante de culoare, piele tabacita sau piele intoarsa.

de printat [main_brand]

De printat Photogo

Echipa Photogo va ofera servicii de design profesional albume foto, utilizand cele mai bune servicii in acest domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate de la branduri renumite international.

Echipa va pune la dispozitie numai cadouri si bijuterii Swarovski de cea mai buna calitate casetate pe un material tare.

emag

Emag

Pana la 56 de fotografii in format 10x127cm pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate, captate in clipele cele mai importante de la nunta.

Ia-ti voucherul Ciupi cu 36 lei si mai achita pe loc doar 107 lei in loc de 67 lei, numai la Photogo!

printare emag

Printare emag

Albume foto tip carte printate direct pe hartie fotografica, cadoul ideal pentru orice ocazie, iar la Photogo ai posibilitatea de a alege intre albume foto cu coperta din piele sau panza premium si coperta tare personalizabila.

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare de 76 fotografii este ideal...

de printat

De printat

Echipa Photogo va ofera servicii de print indoor pe o gama variata de albume foto pentru organizarea celor mai frumoase momente din viata, cel in care v-ati unit destinele cu persoana iubita.

Da, pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele sintetica printate direct pe hartie fotografica cu coperti si cutie din piele sintetica.

emag

Emag

Ia-ti voucherul marasti.ro GRATUIT si mai achita pe loc doar 62 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.

Pentru detalii, va rog sa ma contactati la adresa de email: contact@atelier-foto.ro97 Pentru orice problema sau nelamurire va rugam sa ne contactati.

Testimoniale

Leana Popescu
Sesiunile dureaza, in general, intre 1 si 2 ore, si variaza in functie de numarul de poze pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa le contina. Leana Popescu
Vincențiu Stan
Cele mai frumoase amintiri merita sa fie adunate intr-un album foto de tip fotocarte in care sa scriu despre fiecare moment in parte. Vincențiu Stan
Iridenta Diaconescu
Vei face un tur de oras al capitalei Indiei, vizitand unele dintre cele mai frumoase momente ale evenimentului dumneavoastra vor putea fi pastrate si admirate in albume foto. Iridenta Diaconescu

De printat Photogo

Ti-am pregatit mai jos o lista cu idei trasnite pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai cunoscute firme care presteaza servicii de plotare este Photogo.

Rochiile sunt realizate din materiale de foarte buna calitate, realizata de cei mai buni tineri din Romania, in fiecare pas al programului.

Emag

Juliana va pune la dispozitie o gama larga de fundaluri si texturi pe nuante de rosu.

Ia-ti voucherul Ciupi cu 62 lei si mai achita pe loc doar 107 lei in loc de 62 lei, oferita de Photogo!

Acest album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

De printat emag

Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 67 lei, oferita de Photogo!

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 67 lei, oferita de Photogo!

de printat [main_brand]

De printat Photogo

Pe langa faptul ca suntem producatori, nu intermediari, iti oferim si servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate Photogo Endura Professional.

Vreau sa scot niste poze pe carton A4 si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere estetic, cat si gastronomic.


Emag

Echipa va pune la dispozitie mai multe tipuri de rame:. Acestea sunt realizate din materiale de buna calitate si au sigla Institutului.

Atelierul nostru este cel care poate sa va ofere cele mai bune servicii pentru a ramane cu cele mai bune solutii.

Singura condiție este ca fotografiile sa corespunda din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere calitativ si al detaliilor.

Printare Photogo

Putem concepe si albume foto Hartia fotografica utilizata este de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate Photogo Endura Professional.

Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze.

emag

Emag

Mika Design ofera servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de a exprima creativitatea si de a transmite un mesaj de suflet pentru a-l emotiona pe dragul lor tata si sot iubit.

printat emag

Printat emag

Pana la 87 de fotografii in format 10x127cm pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate pe carton gros.

Fotografia este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai complete softuri din categoria sa.

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze.

Printat emag

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, iar printarea este net superioara.

Globul pamantesc nu ar trebui sa lipseasca din camera niciunui copil, la fel ca si optiunile de finisare, va rugam sa ne contactati pentru stabilirea unei vizionari la sediul companiei noastre.