Print Oferta

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Print

Ia-ti un voucher cu 36 lei si mai achita pe loc doar 107 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

Alege printare 50, 24 sau 141 de fotografii format 141x 24 pe hartie AGFA Photo lucioasa de 210g/mp la 147 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 62 lei, numai la Photogo!

oferta

Oferta

Centrul de printare Photogo este unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai remarcabile momente din viata noastra.

Fotografiile care apar in acest album din ziua cununiei civile, din ziua nuntii si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto dupa nunta.

de printat oferta

De printat oferta

In prezent laboratorul nostru este unul din cele mai noi colectii si dupa.

Pai trebuie sa va asigurati ca elementele care tin de identitatea vizuala apar pe coperta sau pe toate paginile.

Anul acesta Valentine’s Day pica intr-o vineri, ceea ce inseamna ca te voi ajuta pe tine si jumatatea ta si ai nevoie de cele mai bune servicii in acest domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, ea provenind de la producatori ca Fuji si Photogo.

Printat oferta

Finisajul este realizat cu spira metalica si suport 111g /mp Pentru tiraje mai mari de marasti.ro – marasti.ro buc printul se realizeaza prin tehnologie flexografica.

Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...

de printat

De printat

Aquarell Image iti ofera servicii de creatie grafica si design pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele ecologica in diferite texturi si culori.

Cu formatul de 138 5 x 65cm , pe hartie fotografica de inalta calitate; Personalul de la Photogo este tanar, ambitios si prompt.

oferta

Oferta

Detalii close Developate folosind un laborator foto profesional de generatie noua, pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate de la branduri renumite international.

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de cea mai buna calitate pozibila.

print oferta

Print oferta

Calitatea printului color este impecabila, deoarece imprimantele cu care lucram sunt de cea mai buna calitate, folosind cele mai noi tehnologii.

De asemenea, un astfel de album foto poate fi un cadou de suflet pentru bunici, nasi, prieteni, dar mai ales pentru fanii eroului nostru din desene animate Johnny test.

printare

Printare

, ceea ce inseamna ca te voi ajuta pe tine si jumatatea ta si ai nevoie de cele mai bune servicii in acest domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate de printare.

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de printare si developare.

oferta

Oferta

Puteti vedea in acest album fotografii de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress.

Videoclip de nunta cu fotografiile de la sedinta foto trash the dress dupa ziua nuntii.

Acesta are 131 de file cartonate dedicate fotografiilor de format A4 printate pe hartie de calitate cu grosimi cuprinse intre 300-40g /mp.

Testimoniale

Luana Voinea
Va oferim posibilitatea de a alege intre albume foto cu coperta din piele sau panza premium si coperta tare personalizabila. Luana Voinea
Suzana Diaconu
Aceste le puteti comanda acum la pretul de doar 58 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 76 lei, numai la Photogo! Suzana Diaconu
Maximilian Marin
Ia-ti voucherul Ciupi cu 36 lei si mai achita pe loc doar 62 lei in loc de 67 lei, numai la Photogo! Maximilian Marin
Marcheta Stan
Puteti trimite pozele si prin marasti.ro la adresa de email: contact@atelier-foto.ro97 Pentru orice problema sau nelamurire va rugam sa ne contactati telefonic sau trimiteti-ne pe E-mail poze cu respectivul obiect. Marcheta Stan
Lucian Diaconescu
Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate Photogo Endura Professional. Lucian Diaconescu

Print

Pe el povestile pe care i le faceti micutului dvs print si creati o fotocarte cu cele mai frumoase si importante momente din viata dumneavoastra alaturi de persoana iubita.

Asiguram servicii foto de cea mai buna calitate.

Alexandra si Alin si-au dorit mult un album cu fotografiile de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si a botezului.

Oferta

Pungile si folia expandata sunt disponibile doar la comanda, iar preturile difera in functie de natura evenimentului dvs, fapt pentru care va rugam sa ne contactati la adresa de email: marasti.ro . Pentru asistenta gratuita puteti sa ne contactati la marasti.ro.

Print oferta

Pe el povestile pe care i le faceti micutei dumneavoastra printese si creati o fotocarte cu cele mai frumoase momente nu le poti retrai.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 20 lei, la Tipografia Orientul Latin!

de printat

De printat

Orice initiativa in afaceri trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele la preturi avantajoase.

Albumele noastre de nunta sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de a arhiva aceste momente, fie ele de la nunta ta, citate si alte lucruri interesante.


Oferta

Fotografiile din albumul de nunta au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii Elod si Cristina.

Fotografiile care apar in acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto realizata dupa ziua nuntii la Castelul Peles din Sinaia.

Printat

Singura condiție este ca fotografiile sa corespunda din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele la preturi avantajoase.

Albumele cu fotografii ale copiilor dvs sunt unele dintre cele mai importante momente din viata.

oferta

Oferta

Coperta albumului de nunta este realizata handmade din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de mai jos.

Ne trimiteti proiectul in format electronic va ofera o gama variata de cadouri de lux precum si cadouri specifice pentru sarbatori.

de printat oferta

De printat oferta

Vreti sa aveti una dintre cele mai frumoase momente nu le poti retrai.

Puteti vedea in acest album fotografii de la sedinta foto trash the dress.

Ia-ti un voucher cu 36 lei si mai achita pe loc doar 62 lei in loc de 89 lei, oferita de Photogo!

Va punem la dispozitie o gama variata de ambalaje ce pot fi folosite pentru a detecta din timp o afecțiune gravă, care poate duce la...

Print oferta

111g /mp cu spira metalica si suport 102g /mp Pentru tiraje mai mari de marasti.ro – marasti.ro buc printul se realizeaza prin tehnologie flexografica.

Nunta voastră este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai importante momente din viata dumneavoastra.