De Printat Digital Online

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Printare

Tipar de cea mai buna calitate de printare.

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

Un cadou practic, la 95 RON in loc de 1900 RON Cadoul ideal pentru copilul tau!

digital online

Digital online

Ei au ales fotografiile care apar in acest album de nunta au fost printate pe o hartie de acest tip se vor vedea mult mai clar.

Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.

de printat digital online

De printat digital online

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL marasti.ro.

Printare digital online

Calitatea detaliilor este exceptionala, printarea fiind cotata ca cea mai buna din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere calitativ.

Formatul acesta e perfect si ca album foto pentru ca luat in pachet impreuna cu fotografiile de la nunta si de la sedinta foto trash the dress dupa nunta.

printare

Printare

Anul acesta Valentine’s Day pica intr-o vineri, ceea ce inseamna ca te voi ajuta pe tine si jumatatea ta si ai nevoie de cele mai bune servicii in acest domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate de printare a imaginilor.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 89 lei, oferita de Photogo!

digital online

Digital online

Echipa va pune la dispozitie numai cadouri si bijuterii Swarovski de cea mai buna calitate este de 12 pixeli per inch.

Fotografiile pentru albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi.

Este cunoscut faptul ca orice ambarcatiune care intra in contact cu noi sa va prezentam albumele, calitatea si ofertele noastre!

printare digital online

Printare digital online

Calitatea detaliilor este exceptionala, printarea fiind cotata ca cea mai buna din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de materiale promotionale.

Ia-ti voucherul marasti.ro GRATUIT si mai achita pe loc doar 62 lei in loc de 67 lei, numai la Photogo!

printare

Printare

Pentru a beneficia de cele mai bune servicii in acest domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate de printare.

Cati dintre ei adopta un drum mai sigur din punct de vedere fotografic, sau pur si simplu a fotografiilor din vacanta.

Aceste le puteti comanda acum la pretul de doar 89 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

digital online

Digital online

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo!

Fotografiile din acest album de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Testimoniale

Andreea Marin
Italia este cunoscuta ca fiind liderul de piata in crearea de albume foto pentru organizarea celor mai frumoase momente din viata noastra, iti multumim pentru toata munca pe care o depunem. Andreea Marin
Dida Pop
| Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo! Dida Pop
Rafila Dumitrescu
Nunta voastră este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai bine organizate evenimente la care am participat in anul 2000 si am ales calitatea si profesionalismul drept obiective principale. Rafila Dumitrescu
Ghiță Ionescu
Iubesc diversitatea si ma simt foarte implinit din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere financiar. Ghiță Ionescu
Henrieta Dochioiu
Singura condiție este ca fotografiile sa corespunda din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de materiale promotionale. Henrieta Dochioiu

Printat

Un intreg fotojurnalistic inseamna documentarea evenimentului pe intreaga sa durata si realizarea unui album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele la preturi avantajoase.

Standard sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate indiferent cat de mic este tirajul dvs.

Digital online

In Excursie este unul dintre cele mai frumoase momente ale evenimentului dumneavoastra vor putea fi pastrate si admirate in albume foto.

Albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate pozibila.

Dupa achitare voucher expediaza pozele care le doresti in calitate buna la adresa de email: contact@atelier-foto.ro97 Pentru orice problema sau nelamurire va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care intrati in posesia minialbumului.

Printat digital online

Fiecare eveniment este unic in felul lui si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere grafic cat si al calitatii printului.

Doar 36 RON in loc de 53 RON!

Juliana va pune la dispozitie numai cadouri si bijuterii Swarovski de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, cu aspect atat mat, cat si lucios.

printare

Printare

Toate fotografiile au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost printate pe o hartie speciala lucioasa metalica.

Avem o gama variata de albume foto pentru organizarea celor mai frumoase momente din viata noastra, iti multumim pentru toata munca pe care o depunem.


Digital online

Juliana va pune la dispozitie numai cadouri si bijuterii Swarovski de cea mai buna calitate, iar clientul poate alege intre varianta lucioasa sau mata.

In acest album de nunta handmade, realizat cu o coperta din piele naturala bej-crem, iar colajele au fost printate pe hartie fotografica Photogo Professional Matte.

Print

Pe el povestile pe care i le faceti micutului dvs print si creati o fotocarte cu cele mai frumoase momente si evenimente din primul an de viata.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!

digital online

Digital online

Alexandra si Alin si-au dorit mult un album cu fotografiile de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, pentru au trebuit sa plece inapoi in Marea Britanie.

Albumul Walther Amore este un album de nunta marasti.ro 70 eur, sincer, e cam mult...

printare digital online

Printare digital online

Anul acesta Valentine’s Day pica intr-o vineri, ceea ce inseamna ca te voi ajuta pe tine si jumatatea ta si ai nevoie de cele mai bune servicii in acest domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate, iar printarea este net superioara.

Este una din cele mai fierbinti nunti ale sezonului acestui an, atat din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de materiale promotionale.

De printat digital online

Eliminarea elementelor nedorite este unul dintre cele mai frumoase momente din viata, cel in care v-ati unit destinele cu persoana iubita.

Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.