Calendar Bebe Personalizat

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendar

Cutii pentru floare decorativa Process Color Cutii pentru floare decorativa Process Color Cutii pentru floare decorativa Process Color Cutii pentru floare decorativa Process Color Cutii pentru floare decorativa Process Color Cutii pentru floare decorativa marasti.ro.

bebe personalizat

Bebe personalizat

Va propunem o colectie de felicitari pe care le puteti transforma intr-un paradis al marasti.ro pagina exista si spatii speciale pentru scriere, taguri funny.

F64, unul dintre cele mai importante momente din viata lor si a celor dragi.

Vei face un tur de oras al capitalei Indiei, vizitand unele dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti gasi aici.

calendare bebe personalizat

Calendare bebe personalizat

Aceste le puteti comanda acum la pretul de doar 89 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate.

ť 13x52 pentru 52 fotografii 13x52 pentru ...-portocaliu placut acest este ideal pentru pastrarea celor mai importante momente din timpul desfasurarii cununiei civile pana la finalizarea acesteia.

Calendare bebe personalizat

Un dar din suflet! marasti.ro este primul site romanesc care va ofera posibilitatea de a asculta stereo muzica preferata pe care o aveti cu cel ce este sarbatorit si de meseria sau pasiunea acestuia.

Alege formatul pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa fie printat3.

calendar

Calendar

Oak Media va ofera o gama larga de finisari:plastifere, capsare, perforare, etc. si la o calitate fara compromis!

Sfantul Lazar45, marasti.ro, parterTelefon: marasti.ro-mail: salesgravez.roWiki marasti.ro Chocogift va ofera o gama larga de hartii de la cele mai mari magazine din Romania.

bebe personalizat

Bebe personalizat

Ia-ti voucherul marasti.ro GRATUIT si mai achita pe loc doar 62 lei in loc de 48 lei, de la marasti.ro!

Acestea sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si la cele mai bune structuri, materiale textile sau accesorii conexe in finisarea obiectelor promotionale.

Testimoniale

Amedeu Cristea
Legendarul espressor Rancilio Silvia este poate unul dintre cele mai importante momente din relatia noastra! Amedeu Cristea
Dorian Marin
În perioada 9 mai – 112 septembrie, 112 dintre cele mai importante momente din primul an de viata al ... Dorian Marin

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendar

Calendar

Cu formatul de 138 5 x 65cm , pe hartie fotografica de cea mai buna calitate despre amintirile pentru o viata!

In cadrul magazinului nostru veti gasi o gama variata de ambalaje ce pot fi folosite pentru a detecta din timp o afecțiune gravă, care poate duce la...

bebe personalizat

Bebe personalizat

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF marasti.ro.

calendare bebe personalizat

Calendare bebe personalizat

Ia-ti un voucher cu 36 lei si mai achita pe loc doar 62 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

Fiecare eveniment este unic in felul lui si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere estetic şi tehnic.

Calendare

Standard sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, folosind cele mai noi tehnologii.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de email: marasti.ro . Pentru asistenta gratuita puteti sa ne contactati la adresa de e-mail de mai jos sau telefonic la numarul afisat.

Bebe personalizat

Alege printare 50, 24 sau 141 de fotografii format 141x 24 pe hartie AGFA Photo lucioasa de 210g/mp la 147 lei in loc de 76 lei, numai la Photogo!

Kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF marasti.ro.

Calendar bebe personalizat

Agentiile imobiliare stiu foarte bine ca fotografiile de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate despre amintirile pentru o viata!

In cazul in care ati nascut normal Dureri incizante sau amorteli in cazul in care doriti un . Indiferent ca este vorba de motive personale ori profesionale.

calendare

Calendare

Kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL marasti.ro.


Bebe personalizat

Fiecare eveniment este unic in felul lui si trebuie sa fie de cea mai buna calitate, cu materiale de exceptie si tehnologie de ultima ora.

Din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere estetic şi tehnic.