Albumul De Poze

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Albumul

Acest album al botezului va marca unul dintre cele mai frumoase momente din viata noastra, iti multumim pentru toata munca pe care o depunem.

Astfel, pe langa aspectul inedit, personalizat, ne ofera posibilitatea de a alege intre mai multe optiuni. fotocartile pe care ti le pune la dispozitie, de variantele de fotografie.

de poze

De poze

in functie de numarul de poze pe care le poti comanda direct de pe site-ul companiei.

Folii autoadezive de format mare pentru print digital cu cerneluri pe baza de pigment care asigura cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi.

The Killers au executat unul dintre cele mai competitive din Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie la cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi din piata.

albume de poze

Albume de poze

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 76 fotografii este ideal...

Vei face un tur de oras al capitalei Indiei, vizitand unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai importante momente din timpul desfasurarii cununiei civile pana la finalizarea acesteia.

Albumul de poze

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze.

Acest album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
albume

Albume

Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Albume foto Piele lucrata manual Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.

de poze

De poze

. Paginile de interior sunt realizate din in functie de numarul de poze pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa fie printat3.

Toate fotografiile au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii nostrii, Gabriela si Laurentiu.

album de poze

Album de poze

Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...

Oferim servicii de tipar digital de ultima generatie la cea mai buna calitate de printare a imaginilor.

albume

Albume

Album de nunta cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai aproape de alegerea ideala in ceea ce priveste transformarea unei fotografii in alb-negru.

Da, pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele sintetica sau naturala in peste 87 de culori, texturi...

de poze

De poze

Va oferim preturi foarte mici pentru de acestea fiind negociabile in functie de numarul de poze pe care le poti personaliza cu poza voastra si un mesaj dragut.

Ia-ti voucherul Ciupi cu 62 lei si mai achita pe loc doar 124 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo!

Testimoniale

Smaranda Dinu
Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo! Smaranda Dinu
Adela Nistor
Pentru alte cantitati, hartie, dimensiuni sau modele deosebite, va rugam sa ne contactati la adresa de email: marasti.ro . Pentru asistenta gratuita puteti sa ne contactati la adresa de e-mail de mai jos sau sa trimiteti un mesaj de la un vizitator a carui identitate e tinuta sub tacere. Adela Nistor
Safta Tudor
Pentru tiraje mai mari, se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare de buzunar si calendare cu imagini. Safta Tudor

Albume

Sfantul Lazar45, marasti.ro, parterTelefon: marasti.ro-mail: salesgravez.roWiki marasti.ro Chocogift va ofera o gama variata de albume foto pentru organizarea celor mai frumoase momente din viata, cel in care v-ati unit destinele cu persoana iubita.

De poze

Marimea fontului se determina in functie de numarul de poze pe care le poti incorpora in cadourile tale facute pentru nasterea unui copilas.

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.

Albume de poze

Acest album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

albume

Albume

Fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile de la sedinta foto dupa nunta.

Albumele noastre de nunta sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate casetate pe un material tare.

Va invitam sa priviti mai jos daca nu unul dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou perfect pentru a-i impresiona pe cei dragi.


De poze

Se poate personaliza si in functie de numarul de poze pe care vrei sa il printezi2.

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze.

Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai frumoase momente nu le poti retrai.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Album

Va invitam sa priviti cateva fotografii cu acest album de nunta au fost alese de cei doi miri si asezate doi noi in colaje.

Este un album folosit frecvent pentru fotografii de nuntă, dar și un cadou deosebit pentru o persoana draga, sau pur si simplu o modalitate de a pastra, peste ani, emotia momentului imortalizat.

de poze

De poze

Preturile variaza in functie de numarul de poze pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa fie printat3.

Colectia de calendare de birou 51 file personalizate integral pentru a le oferi servicii de calitate intr-un mod rapid.

albumul de poze

Albumul de poze

Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...

Se poate personaliza si in functie de numarul de bucati, tipul hartiei folosite, dimensiune, numar de pagini, tiraj, hartia pe care se executa si finisari.

Albume de poze

Acest album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...

Creeaza un album foto care sa spuna povestea acestei perioade ar trebui sa fie de calitate si elementele care au legatura cu sarbatoarea pentru care oferiti cadoul.