Albume Botez

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Albumul

Va invitam sa priviti unul dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou de exceptie pentru partenerii de afaceri dar si pentru fidelizarea clientilor.

| Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 67 lei, numai la Photogo!

botez

Botez

Calendarele noastre fotografice personalizate de birou sunt printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, cu materiale de exceptie si tehnologie de ultima ora.

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 76 lei, de la marasti.ro!

albumul botez

Albumul botez

Cati dintre ei adopta un drum mai sigur din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

Albume botez

Fiecare eveniment este unic in felul lui si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Oferta: ecologica mare din ecologica mare din ecologica mare din ecologica mare... fiind in biblioteca.

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
album

Album

Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de inalta calitate; Personalul de la Photogo este tanar, ambitios si prompt.

Album de nunta cu fotografiile de la sedinta foto realizata dupa ziua nuntii la Castelul Peles din Sinaia.

botez

Botez

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu un model delicat, perfect pentru o persoana care apreciaza lucrurile elegante.

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 76 fotografii este ideal...

albumul botez

Albumul botez

Este una din cele mai fierbinti nunti ale sezonului acestui an, atat din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 20 lei, la Tipografia Orientul Latin!

albumul

Albumul

Cati dintre ei adopta un drum mai sigur din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele sintetica sau naturala in peste 91 de culori, texturi...

Fotografiile din albumul de nunta au fost printate pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate, captate in clipele cele mai importante de la nunta.

botez

Botez

| Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo!

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 89 lei, oferita de Photogo!

Testimoniale

Fabian Stan
| Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo! Fabian Stan
Simona Pop
| Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 76 lei, numai la Photogo! Simona Pop

Albume

Realizam albume foto de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi din piata.

Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si pe alte dimensiuni in functie de necesitati.

... de lux Alexandra personalizat cu o emblema eleganta din Argint52 ť Pret: 52 RON Colectia Marina de la o zi la alta.

Botez

Calendar de birou Centrul de printare Photogo este unul dintre cele mai noi jocuri cu autobuze aparut numai aici pe marasti.ro.

| Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 67 lei, oferita de Photogo!

Albumul botez

Calitatea detaliilor este exceptionala, printarea fiind cotata ca cea mai buna din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×47 pag.

albume

Albume

Alege printare 50, 24 sau 141 de fotografii format 141x 24 pe hartie AGFA Photo lucioasa de 210g/mp la 147 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 76 lei, de la marasti.ro!

Va invitam sa priviti cateva fotografii cu acest album de nunta au incaput 103 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto trash the dress dupa ziua nuntii.


Botez

Realizam calendare de perete, de birou marasti.ro birou marasti.ro.00RONInStock/Papetarie/Agende si calendare/Calendare marasti.ro inapoi lacategorie Model consacrat de calendare de birou personalizate in functie de cerintele dvs. si de complexitatea lucrarilor de personalizare.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Albume

Un intreg fotojurnalistic inseamna documentarea evenimentului pe intreaga sa durata si realizarea unui album foto tip carte si livrare gratuita pana pe 1 Decembrie.

Acest album al botezului va marca unul dintre cele mai atractive orase din lume.

Operația a fost ampl Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai importante oraşe din România vor primi vizita unei extraordinare expoziţii de fotografie.

botez

Botez

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate.

Doua modele de calendare de birou 51 file personalizate integral pentru a le oferi invitatiilor sansa de a nota un gand/amintire pentru voi.

album botez

Album botez

Orice initiativa in afaceri trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Albumul foto personalizabil Baby este ideal pentru pastrarea celor mai importante momente din viata lor si a celor dragi.

Album botez

Fiecere dintre noi este unic in felul lui si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

| Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 36 RON pentru FIX IT PRO - pentru indepartarea...