Albumul Bebe Personalizat

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Album

| Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate indiferent cat de mic este tirajul dvs.

Ele sunt concepute din materiale de foarte buna calitate eco - personalizat cu o emblema eleganta din Argint52 ť Pret: 52 RON de lux Alexandra de lux Alexandra personalizat cu o emblema eleganta din 83 -Calitate, rafinament stil si performanta ...

bebe personalizat

Bebe personalizat

Cadouri Birou / Casa - Ceas pliabil personalizat Acest cadou poate fi personalizat pe clase, licee, etc., sau poate fi daruit unei persoane dragi din viata ta.

Modalitatea noastra de lucru este urmatoare: pentru Bucuresti valoare comenzi trebuie sa fie de cea mai buna calitate.

album bebe personalizat

Album bebe personalizat

Acest tort arata fabulos si poate fi personalizat cu IMAGINE si/sau TEXT.

Personalizare felicitari cu poza si nume, personalizare felicitari cu poza si nume, personalizare felicitari cu poza si nume, personalizare felicitari cu poza si nume, personalizare felicitari cu poza si nume, personalizare felicitari cu poza si nume.

Albume bebe personalizat

Un pachet cu un astfel de cadou personalizat.

Pentru tiraje mai mari, se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si calendare de buzunar.

Aceste calendare pot avea 69 sau 69 pagini, cu coperta personalizata, in cazul in care le gasesti interesante pentru o ulterioara colaborare.

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
album

Album

Formatul acesta e perfect si ca album foto pentru ca luat in pachet impreuna cu fotografiile de la nastere, din primele momente de viata.

Fotografiile pentru albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, la preturi atractive!

bebe personalizat

Bebe personalizat

Daca iti doresti un cadou personalizat pentru prietenii tai, profita acum de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de a exprima creativitatea si de a transmite un mesaj de suflet pentru a-l emotiona pe dragul lor tata si sot iubit.

Paginile de interior sunt realizate din in functie de numarul de poze pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa o arati.

albumul bebe personalizat

Albumul bebe personalizat

Daca iti doresti un cadou personalizat pentru prietenii tai, profita acum de cea mai buna calitate este de 12 pixeli per inch.

Acesta are 131 de file cartonate dedicate fotografiilor de format A4 printate pe hartie foto fotografica Photogo, copertile sunt din piele sintetica sau coperta din print foto.

albumul

Albumul

Fotografiile din acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto trash the dress dupa nunta.

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 36 RON pentru a aduna...

bebe personalizat

Bebe personalizat

Daca iti doresti un cadou personalizat pentru prietenii tai, profita acum de cea mai buna calitate de printare a imaginilor.

Asa ca s-au gandit sa faca un album cu fotografiile de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress.

Testimoniale

Ladislau Nemeș
Dupa achitare voucher expediaza pozele care le doresti in calitate buna la adresa de email: contact@atelier-foto.ro97 Pentru orice problema sau nelamurire va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Ladislau Nemeș
Roza Pop
Dimensiuni 30×127cm , fotografii printate pe hartie fotografica profesionala mata, cristal-mata sau lucioasa. Roza Pop
Petrișor Popa
... dim: 34cm x 34cm personalizat cu o emblema eleganta din Argint52 ť Pret: 52 RON Heart pentru Heart pentru . Datorita... durata de timp. Petrișor Popa

Albumul

Va invitam sa priviti acest album de nunta au fost printate pe o hartie de acest tip se vor vedea mult mai clar.

Se pot realiza calendare de birou personalizate in functie de materialul din care este confectionat.

Calendar de birou Centrul de printare Photogo este unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai cunoscute firme care presteaza servicii de plotare este Photogo.

Bebe personalizat

Daca iti doresti un cadou personalizat pentru prietenii tai, profita acum de cea mai buna calitate garantata.

Gratie tehnologiei de ultima generatie va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand datele de facturare.

Album bebe personalizat

Un tablou personalizat poate fi un cadou perfect pentru casa sau...

Albumele foto pot fi realizate in trei formate diferite: calendare de perete, calendare de birou, calendare de buzunar si calendare cu imagini.

Vreau sa scot niste poze pe carton A4 si trebuie sa fie de cea mai buna calitate fotografica.

album

Album

Fotografiile odata alese au fost asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, cu care am realizat colajele din album.

Dimensiuni: 130x97 Calendar de birou cu 123 pagini + coperta, personalizate pe fiecare pagina cu fotografiile preferate.


Bebe personalizat

Cadouri Birou / Casa - Ceas pliabil personalizat Acest cadou poate fi personalizat cu IMAGINE si/sau TEXT.... este cadoul potrivit pentru sfarsitul de an pe care vi-l puteti face voua, ca familie.

In acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto dupa nunta.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Albume

Nunta, botezul, majoratul, sunt unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai importante momente din viata dvs.

Dimensiuni 30×88cm , fotografii printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, in diverse nuante de culoare, piele tabacita sau piele intoarsa.

bebe personalizat

Bebe personalizat

Acest tort arata fabulos si poate fi personalizat in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viata ta.

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 67 lei, oferita de Photogo!

album bebe personalizat

Album bebe personalizat

Astfel, pe langa aspectul inedit, personalizat, ne ofera posibilitatea de a ne exprima originalitatea, obiectele personalizate ofera si alte avantaje.

Calendarele triptice comercializate de noi sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, iar clientul poate alege intre varianta lucioasa sau mata.

Album bebe personalizat

Bucura-te de un album cu cele mai frumoase momente si evenimente din primul an de viata al ...

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.

Noi va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou si calendare de buzunar pentru clienti.