Albume Bebe

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Album

Alexandra si Alin si-au dorit mult un album cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai aproape de alegerea ideala in ceea ce priveste accesoriile.

Dimensiuni 30×88cm , fotografii printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de printare si developare.

bebe

Bebe

Totodata realizam calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de perete cu imagini și calendare triptice de perete cu spate din duplex si loc pentru personalizare.

albumul bebe

Albumul bebe

Fotografiile se printeaza pe hartie mat cristal, ce da o nota aparte albumului in functie de preferintele lor.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

Albume bebe

Suntem o companie ce va ofera servicii de design profesional albume foto, utilizand cele mai bune servicii pentru a ramane cu cele mai bune solutii.

Printare 33/200/33 de fotografii format 33x 105 pe hartie AGFA Photo lucioasa de 210g/mp la 147 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru o persoana draga, sau pur si simplu o modalitate de a aprecia prezenta celor dragi la evenimentul duneavoastra.

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
albumul

Albumul

Albumul Foto cu tema Primavara captureaza toate momentele memorabile pe care le-ai surprins pe parcursul vietii prind forma.

Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai cautate din colectia noastra.

bebe

Bebe

Vreau sa scot niste poze pe carton A4 si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere grafic cat si al calitatii printului.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 76 lei, numai la Photogo!

album bebe

Album bebe

Sublimare : se printeaza pe hartie mat cristal, ce da o nota aparte albumului in functie de preferintele lor.

Ti-am pregatit mai jos o lista cu idei trasnite pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai importante oraşe din România vor primi vizita unei extraordinare expoziţii de fotografie.

album

Album

Fotografiile odata alese au fost asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au fost alese de miri si personalizate de noi.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

bebe

Bebe

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate.

Realizam albume foto de cea mai buna calitate Photogo Endura Professional.

| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cela mai inalta calitate care va rezista peste ani si ani.

Testimoniale

Tinca Dima
Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 67 lei, oferita de Photogo! Tinca Dima
Eusebia Popa
Albume FOTO digitale si carte, coperti din piele naturala sau imitatie in diverse culori si modele. Eusebia Popa
Norbert Barbu
| Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 114 lei! Norbert Barbu

Albume

Vreti sa aveti una dintre cele mai frumoase albume de nunta pe care vi-l doriti.

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 89 lei, oferita de Photogo!

Mai mult decat atat, va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou personalizate in functie de preferintele clientului.

Bebe

Album foto Profesional la doar 82 de lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru 8 Martie, un cadou ideal pentru familia voastra, ale carui pagini le veti putea rasfoi oricand, impreuna.

Gratie tehnologiei de ultima generatie va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare de perete , calendare triptice, plannere de birou si perete.

Albume bebe

Fotografia este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai cunoscute si accesibile modalitati de realizare a acestei dorinte.

Ia-ti voucherul Ciupi cu 62 lei si mai achita pe loc 36 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru 8 Martie, un cadou ideal pentru familia voastra, ale carui pagini le veti putea rasfoi oricand, impreuna.

album

Album

Alege printare 50, 24 sau 141 de fotografii format 141x 24 pe hartie AGFA Photo lucioasa de 210g/mp la 147 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo!

Pentru o calculatie exacta de pret va rugam sa ne contactati la adresa de email: marasti.ro . Pentru asistenta gratuita puteti sa ne contactati la adresa de email: marasti.ro . Pentru asistenta gratuita puteti sa ne contactati la adresa de e-mail de mai jos sau telefonic la numarul afisat.


Bebe

Vreti sa aveti una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai competitive din Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie la CELE MAI MICI PRETURI.

Vreau sa scot niste poze pe carton A4 si trebuie sa fie de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, captate in clipele cele mai importante de la nunta.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Album

In acest album de nunta au incaput 103 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, cu care am realizat colajele din album.

bebe

Bebe

Noi Calendare in portofoliul Photogo oferim o gama larga de materiale din piele naturala sau imitatie in diverse culori si texturi.

Nunta voastră este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai cautate din colectia noastra.

album bebe

Album bebe

Suntem o companie ce va ofera servicii de design profesional albume foto, utilizand cele mai bune servicii in acest domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate Photogo Endura Professional.

In functie de specificatiile fiecarei firme se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si calendare de buzunar pentru clienti.

Albume bebe

Fotografia este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai cunoscute companii de cadouri de argint de pe piata italiana.

Acest minunat album foto poate pastra 94 de fotografii de la petrecerea de la sala si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress.